skip to Main Content

Declaraties

Declareren en een adequate financiële afhandeling

Kantoor Koeleman organiseert dat u de juiste declaraties kunt versturen en zorgt voor de logistieke afhandeling, bijvoorbeeld per e-mail of per post. Zelf houdt u volledig het zicht op uw declaraties, maar hebt daar niet meer de zorg over. Wij declareren en zorgen voor een adequate financiële afhandeling. Uiteraard rapporteren wij u daar uitgebreid over. Indien er afwijzingen zijn, dan pakken wij deze ook voor u op.

Uiteraard kiezen we voor de meest efficiënte wijze van declareren. Over het algemeen declareren wij digitaal, rechtstreeks aan de verzekeraar. Vele verzekeringsmaatschappijen accepteren digitale declaraties voor basismondzorg zonder overeenkomst. Declaraties waarbij dit niet mogelijk is, declareren we rechtstreeks aan uw patiënt. Geen gedoe met dure factoring, onoverzichtelijke uitbetalingen of her-declaraties. Kantoor Koeleman gebruikt uw eigen briefpapier of stuurt declaraties indien mogelijk per e-mail. Ook nemen wij u de volledige postverwerking uit handen.

Binnen het declaratieproces communiceren wij met zorgfinanciers. We spreken hun taal en kennen ook hun systemen. Dat maakt dat de declaratieprocessen soepel en nagenoeg foutloos verlopen.