skip to Main Content

Financieel directeur on demand

Uitvoeren van uw financiële beleid

Een financieel directeur is verantwoordelijk voor het beheer van de financiële risico’s, het voeren van de financiële administratie en het uitvoeren van het financiële beleid binnen uw praktijk. De financieel directeur rapporteert aan de aandeelhouder of directeur.

Tandartspraktijken zijn vaak te klein om voldoende niveau in te kopen en gebruiken een extern boekhoud- of administratiekantoor. De betrokkenheid is niet groot, branche gerelateerde vraagstukken onbekend en er wordt passief gewerkt. Kantoor Koeleman is in deze niche gesprongen. Onze medewerkers zijn toegewijd, bijzonder deskundig, hebben een schat aan ervaring en zijn afkomstig van vooraanstaande kantoren. Ze zijn zelf veelal ondernemer of ondernemer geweest en weten dus wat u raakt, maar ook waar de mogelijkheden en risico’s van uw praktijk liggen. Proactief handelen zit in ons DNA.

Kantoor Koeleman ontzorgt uw praktijk als financieel directeur on demand. Periodiek spreken we met elkaar uw cijfers, uw budget en andere financieel gerelateerde zaken. Dat kan telefonisch, via skype, of gewoon bij u op locatie. Net wat u het beste past; tussen de consulten met patiënten door of bijvoorbeeld tijdens de lunch. Onze rijke ervaring verzekert u van de juiste kennis en expertise van ieder detail.